Introductie keuzehulp

Centraal staat het schrijven van je eigen verhaal. Je eigen verhaal is als het ware de kapstok voor het werken aan gezond leven. Verschillende instrumenten kunnen je inzicht geven en verder helpen, zoals de test van je eigen vermogen om te werken aan gezondheid en de cirkel met verschillende zorgperspectieven van waaruit je gezond leven kunt benaderen, zoals beweging, conditie, rust, voeding, leefstijl. Wat past bij jou? Waar wil je aan werken om het leven met kanker gezonder te maken? Wie heb je daarbij nodig en wat kun je zelf? Ambitie is dat jij waar nodig samen met anderen een omgeving creëert die jou ondersteunt bij het zo gezond mogelijk leven met kanker.  

Naast inzicht in je eigen mogelijkheden en het bouwen van je eigen zorgomgeving ondersteunt de keuzehulp ook jouw aanpak. Zo kun je je een tijdlijn maken met acties en experimenten, een lijst maken met boeken en artikelen die voor jou belangrijk zijn en je kunt je vragen en tips noteren.

Alles wat je schrijft, verzamelt of organiseert is persoonlijk en niet toegankelijk voor anderen, tenzij je het wilt delen.
Wil je een verhaal, een verzameling inzichten of andere informatie delen met anderen dan kun je een kring samenstellen, bijvoorbeeld een familiekring of een kring met lotgenoten.
Wil je informatie beschikbaar stellen voor onderzoek dan voeg je die informatie (anoniem) toe aan de openbare database.