Disclaimer

We hebben het platform werken aan gezond leven met kanker, platform voor zelfonderzoek  met de grootste zorgvuldigheid gebouwd en hopen dat je het waardevol vindt om gebruik te maken van de tools, de zelfonderzoekprogramma's, de werkplaats en het onderzoekslab.

Privacy
De verwerking van persoonlijke gegevens (profiel) vindt plaats volgens de regels van de privacywetgeving.
De MMV verwerkt deze gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor je deze gegevens hebt verstrekt.

De MMV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het zelfonderzoek en het gebruik van jouw persoonlijke zelfonderzoekdata op het platform.  Jouw zelfonderzoekdata, zoals verhalen en de aanpak van leefstijlkeuzes zijn alleen toegankelijk voor jezelf, tenzij je deze openbaar hebt gemaakt via de werkplaats.
Uit zelfonderzoeken worden automatisch anonieme onderzoekdata gegenereerd voor (wetenschappelijk) onderzoek, zoals een woordenwolk uit verhalen en statistieken van vragenlijsten. Deze zijn niet terug te leiden naar persoonlijke zelfonderzoekdata.

Copyright
Alle intellectuele eigendom en auteursrechten van het ontwerp van het platform liggen bij de MMV en mogen niet zonder toestemming van de MMV worden gekopieerd of gebruikt. 

Akkoord
Door gebruik te maken van het zelfonderzoek of het onderzoekslab geef je aan bekend te zijn en akkoord te gaan met bovenstaande voorwaarden. 

Contact
Bij vragen of opmerkingen over het zelfonderzoek of het onderzoekslab kun je contact opnemen met
onderzoekcoordinator@mmv.nl

MMV, natuurlijk tegen kanker
Hagenweg 3c, 4131LX Vianen
0347-346955 (ma-do van 9.00 tot 14.30)
www.mmv.nl

{afbeelding}