Het zelfonderzoekprogramma

Welkom bij het zelfonderzoekprogramma gezond leven met kanker. Een programma met zelfonderzoekinstrumenten die je kunnen helpen bij het verhelderen van je eigen situatie en de keuzes die je daarin maakt of wilt maken. Wat betekent gezond leven in mijn situatie? Wat zou mij kunnen helpen? Hoe doe ik dat? Wat weet ik al? Wat kan ik zelf?

Via verschillende zelfonderzoekinstrumenten en een werkplaats kun je aan de slag met je eigen zelfonderzoek. Instrumenten zijn het schrijven van verhalen, het uitwerken van leefstijlkeuzes, het maken van zorgnetwerkanalyses, het doen van experimenten, het verkennen van thema’s, het verzamelen van kennis en het periodiek invullen van een vragenlijst. Na registratie en inlog kun je het zelfonderzoekprogramma gebruiken. Zie de video voor een korte introductie van de verschillende instrumenten.

Onderzoeken van zelfonderzoek

Elk half jaar worden de resultaten van jouw zelfonderzoek gebundeld en (anoniem) gebruikt voor het onderzoeken van zelfonderzoek. Je kiest zelf met welke instrumenten je aan de slag wilt, maar we nodigen je uit om in ieder geval elk half jaar alle instrumenten een keer te hebben gebruikt.

Maandelijkse online bijeenkomsten

Heb je behoefte aan uitwisseling of vraag je ondersteuning bij het gebruiken van de zelfonderzoekinstrumenten? Kom dan naar de maandelijkse zoomsessies. Elke eerste donderdag van de maand van 11-12 uur. Stuur een email om je aan te melden (zie contact)en ontvang de zoomlink.