Introductie onderzoekslab

Welkom bij het onderzoekslab, ontstaan vanuit de wens om gebruikersinformatie toegankelijk te maken voor onderzoek, onderzoekers dichter bij de gebruiker te brengen en gebruikers van de kezuehulp die zelf willen onderzoeken te faciliteren. We hopen dat het onderzoekslab wetenschap en praktijk dichter bij elkaar brengt. We nodigen iedereen uit om hierin te investeren.

Je kunt je aanmelden als onderzoeker, deelnemen aan thema's, werken aan een eigen onderzoek en zo nodig uitwisselen en delen in een onderzoekskring.Ieder onderzoeker bepaalt zelf of en wanneer onderzoeksverslagen worden gedeeld met anderen. 

Elk onderzoek is gekoppeld aan een onderzoeksthema. Via de onderzoeksthema's kun je zien welke onderzoekers met eenzelfde thema bezig zijn.

Aan je onderzoek is ook een werkplaats gekoppeld waar je kennis kunt verzamelen (tips, vragen, links, publicaties, afbeeldingen en documenten) en kunt toevoegen aan je onderzoek. Via de werkplaats kun je ook data selecteren, die gebruikers van de keuzehulp openbaar hebben gemaakt.